7 d’abril del 2013

Camí de Cal Patrici


L’actual i mal anomenat camí de Vora el Riu correspon a una desvirtuació del nom del vial tradicionalment conegut com a Cal Patrici. Aquest camí era la continuació del camí del Sorral que a l’alçada de la masia de Cal Fernando Puig canviava el nom, discorrent fins a Cal Truco a l’antiga desembocadura del riu. Malgrat que encara continua el nom de camí de Cal Patrici, a l’igual que la masia, amb les remodelacions del Polígon Industrial Pratenc s’ha desvirtuat el carrerer de l’antic sector de la Bunyola. Actualment, existeix un carrer anomenat com a Cal Patrici, gairebé a la nova desembocadura, a pesar que es troba quasi un quilòmetre de l’hàbitat del mateix nom.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fa més de vint anys jo venia a córrer des de Barcelona pels camins de la vora del riu. Ja no hi he tornar més. Suposo que de les cases de pagès (recordo que en una hi tenien vaques) i dels camps conreu ja no en deu quedar res, oi?

Quan arribaves a mar hi havia una casa que em sembla recordar que tenia un bar. Com es deia? És alguna d'aquestes de què parles en altres apunts?

Felicitats pel treball de recuperació de la memòria que fas.